Registracija proizvoda

Hvala Vam što ste izabrali Villager proizvod.

Online formularom možete registrovati svoj proizvod.

Da biste uspješno registrovali Vaš aparat, potrebno je da se prijavite klikom na sličicu ispod.

UPUTSTVO:

Napomjena:

  • Da biste ostvarili produžetak garancije, morate registrovati svoju kupovinu Villager uređaja.
  • Registraciju morate obaviti u roku od 60 dana od datuma kupovine kako biste ostvarili pravo na produžetak garancije u trajanju od 3 ili 5 godina.
  • Zakonska saglasnost za kupljeni uređaj iznosi 24 mjeseca. Registracijom kupac ostvaruje pravo na dodatnih 12 ili 36 mjeseci, odnosno 3 ili 5 godina od datuma kupovine navedenog na fiskalnom računu.
  • Garancija od 3 godine važi za sve Villager mašine i alate osim Villager/FUSE baterija. Za Villager/FUSE baterije važi saglasnost od 2 godine i ne može se produžiti.
  • Garancija od 5 godina važi samo za sljedeće modele: Villager BC 755 SE, Villager BC 900 S, Villager BC 1250 S, Villager BC 1900 S.
  • Saglasnost i garancija robe od 3 ili 5 godina važi pod sljedećim uslovima: podnošenjem originalnog računa prodavca, podnošenjem Izjave o saglasnosti (dobija se uz kupljeni uređaj), podnošenjem potvrde o garanciji tj. registracijom uređaja, korištenjem robe u svrhe za koju je konstrukciono namijenjen i u skladu sa uputstvom za upotrebu, popravkom, zamjenom ili rastavljanjem dijelova ili cijelog uređaja isključivo u ovlaštenim servisnim radionicama, ugradnjom i korištenjem isključivo originalnih rezervnih dijelova.
  • Saglasnost i garancija robe od 3 ili 5 godina prestaje važiti u slučaju: oštećenja uređaja nastalim uslijed nepravilnog korištenja, uslijed nepoštovanja uputstva za upotrebu, za dijelove koji se troše standardnim korišćenjem (potrošni materijal), fizičkih oštećenja na uređaju, ukoliko se uređaj koristi u profesionalne/industrijske svrhe, uslijed bilo kakvih popravki/prepravki izvršenih van ovlaštenih servisa.
  • Garancija od 5. godina se ne odnosi na sljedeće dijelove: prenosna glava, glava sa silkom, starter, svjećica, filter goriva, filter zraka, crijevo goriva, nosač crijeva goriva i membrane.
  • Kompanija Agromarket d.o.o. zadržava pravo da ne produži garanciju ukoliko se naknadno utvrdi da je ova potvrda o garanciji izdata na osnovu nevažećih i netačnih podataka o korisniku, datumu i mjestu kupovine, kao i o uređaju koji je registrovan, odnosno ukoliko se podaci u ovoj potvrdi razlikuju od podataka na fiskalnom računu.
Top